Vanhemmille

Mikä ComBounD? Minne olen holhokkiani päästämässä?

ComBounD on ComBounD ry:n järjestämä verkkopelitapahtuma, jossa tietokoneintoilijat kokoontuvat viikonlopuksi pelaamaan samanhenkisten ihmisten seurassa. Tapahtumassa järjestetään erilaisia peliaiheisia kilpailuja ja pieniä turnauksia, joissa jaetaan maineen ja kunnian lisäksi myös tuotepalkintoja. ComBounD erottuu muista vastaavista tapahtumista yhteisöllisyytensä ansiosta. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että tapahtuman järjestäjät pelaavat yhdessä kävijöiden kanssa. Tapahtuman järjestäjät ovat samanlaisia tietokone- ja peli-intoilijoita, ja järjestävät ComBounDia harrastustoimintana. Meille tärkeintä on reilu peli ja että kaikki viihtyvät.

Tapahtuma-alueemme on täysin päihteetön. Alle 13-vuotiailla on oltava valvoja mukana tapahtumassa.

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Salon IoT Campus.
Osoite:
Joensuunkatu 7
24100 Salo

Majoitus ja yöpyminen

Verkkopelitapahtumissa yleisesti on tapana valvoa yömyöhään kahvin ja energiajuoman avulla, mutta jokaisen tarvitsee nukkua. Tapahtumassa on erikseen valvottu alue yöpymistä varten. Oma makuupussi ja makuualusta on vahvasti suositeltavaa pakata mukaan. Tapahtuma-alueelta on vapaus poistua koska tahansa, joten lyhyemmän matkan päästä tapahtumaan tulevien on mahdollista nukkua kotonaan ja palata tapahtumapaikalle virkeänä. Sisään pääsee takaisin lipulla tai ostotodistuksella.

Turvallisuus ja vastuu

Tapahtumassa on jatkuvasti päivystävä ensiapupiste sekä järjestyksenvalvojia koko tapahtuman ajan. Varkauksia tapahtumissa on havaittu vähän, mutta omat tavarat kannattaa säilyttää konepaikkansa lähellä merkittyinä, jotta ne ovat helposti tunnistettavissa esim. kaapelit. Loppupeleissä tavaroista vastuussa ovat kävijät itse.

Ruokailu

Osallistujan on sallittua tuoda omat eväät mukanaan tapahtumaan. Rajallisten ruoansäilytystilan vuoksi on suositeltavaa pakata mukaan ruokaa, joka säilyy pari päivää lämpimässä. Tapahtuma-alueella on maksullinen ruokatarjoilu, joten kävijällä on hyvä olla myös hieman taskurahaa mukanaan.

Voinko käydä katsomassa holhokkiani?

Kyllä voit. Tapahtumaan saavuttaessa ja tapahtumasta poistuttaessa koti- ja apujoukot ovat tervetulleita tapahtuma-alueelle, esimerkiksi kantoapuna. Muina aikoina sisäänpääsy maksaa 5€. Tarkista, minä aikoina tapahtuma on avoinna päiväkävijöille.

Lisäkysymyksiä

Jos mieleen juolahti kysymyksiä, meidät tavoittaa sähköpostilla: info@combound.fi