Yleistä

Mikä on ComBounD?

ComBounD on ComBounD ry:n järjestämä lan-tapahtuma, jossa tietokoneintoilijat kokoontuvat viikonlopuksi pelaamaan samanhenkisten ihmisten seurassa. Tapahtumassa järjestetään erilaisia peliaiheisia kilpailuja ja pieniä turnauksia, joissa jaetaan maineen ja kunnian lisäksi myös tuotepalkintoja. ComBounD erottuu muista vastaavista tapahtumista Hackathoninsa ja yhteisöllisyytensä ansiosta. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että ComBounD Crew pelaa yhdessä kävijöiden kanssa. Tapahtuma-alueemme on täysin päihteetön. Alle 13-vuotiailla on oltava valvoja mukana tapahtumassa.

Mikä Hackathon?

ComBounD Hackathon on peli- ja sovellusohjelmoijille suunnattu koodaustapahtuma, jossa 1-5 henkilön tiimit kehittävät asetettujen sääntöjen puitteissa ohjelman tai pelin. Tuomarit arvioivat valmiit tuotokset ja palkitsevat parhaat. Tapahtuma soveltuu sekä alan ammattilaisille että vasta-alkaneille koodareille. Osallistujille järjestetään tilat ja ruokailut.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen hackathon[at]combound.fi.

Majoitus ja yöpyminen

Lan-tapahtumissa on yleisesti tapana valvoa yömyöhään kahvin ja energiajuoman avulla, mutta jokaisen tarvitsee nukkua. Tapahtumassa on erikseen valvottu alue yöpymistä varten. Oma makuupussi ja makuualusta kannattaa siis pakata mukaan. Tapahtuma-alueelta on vapaus poistua koska tahansa, joten lyhyemmän matkan päästä tapahtumaan tulevien on mahdollista nukkua kotonaan ja palata tapahtumapaikalle virkeänä. Takaisin sisään pääsee lipulla tai ostotodistuksella.

Turvallisuus

Tapahtumassa on jatkuvasti päivystävä ensiapupiste sekä järjestyksenvalvojia koko tapahtuman ajan. Varkauksia lan-tapahtumissa on havaittu vähän, mutta omat tavarat kannattaa säilyttää konepaikkansa lähellä merkittyinä, jotta ne ovat helposti tunnistettavissa esim. kaapelit. Loppupeleissä tavaroista vastuussa ovat kävijät itse.

Ruokailu

Osallistujan on sallittua tuoda omat eväät mukanaan tapahtumaan. Tapahtuma-alueella on maksullinen ruokatarjoilu.